Tjänster

Logga:
Vi hjälper dig/er med att utforma en logga efter dina/era önskemål.
Skicka dina önskemål till oss så hjälper vi dig att ordna en bra logga till dig eller ditt företag. I logga paketet ingår följande en vector- fil, en högupplöst PDF-fil samt en JPG-fil. Vi ger dig ett förslag och du har då möjlighet att göra 3 ändringar på loggan.

Montering:
Vi utför enklare montering av dekaler. Behöver du hjälp med montering av dekalerna till företagsbilen eller din personliga? Kontakta oss då, vi hjälper dig att få dit dekalerna på dess rätta plats.

Utskurna dekaler:
Hos oss kan du enkelt beställa utskurna dekaler i olika storlekar och i en mängd olika färger. Dekalerna kan du enkelt montera på släta ytor exempelvis bilar, glasrutor, båtar med mera. I vår butik kan du designa din egna dekal samt välja personligt typsnitt.

Printade dekaler:
Vi har möjlighet att skriva ut printade dekaler i CMYK-skalan. I vår butik kan du designa din egna printade dekal. Dekalen kan du montera på släta underlag tillexempel bilar, båtar, glasrutor med mera.

Textiltryck:
Vi erbjuder textiltryck på en mängd olika saker och tryckmetoden är transfertryck eller printat tryck. Många olika färger finns det att välja mellan. I vår butik hittar du flera olika klädesplagg som man kan designa själv.

Skyltar:
Vi gör skyltar efter önskemål till en mängd olika användnings områden. Från små dörrskyltar upp till större företagsskyltar. Kontakta oss så hjälper vi dig att göra just din skylt.

Våran maskinpark består av 1st Mimaki CVJ30-100 med CMYK-färger, en print and cut maskin som klarar av att först skriva ut och sen skär ut jobbet. Vi har även en till likadan som inte är i bruk ännu, den har lite annorlunda färguppsättning för att kunna skriva ut vitt med.

För att skära ut vinyl har vi en Emblem EC120 som klarar av att skära vinyl som är 120cm bred.

Vi har även en värmepress och en kepspress för att kunna trycka på kläder och andra textilier.